Opskrifter

Opskrifter

Opskrifter til Bagestålet

Når du bager på Bagestålet skal der generelt mere vand i dejen end du er vant til. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi herunder samlet nogle af vores bedste opskrifter, som du kan bruge som udgangspunkt/base. Husk at en opskrift altid kan forbedres, så slip dit indre barn løs og eksperimenter med bær, nødder, krydderier, hævetider, temperaturer osv :-).

God fornøjelse!
 

Opskrifter og tips fra vores kunder

Af og til hænder det at vores kunder sender os billeder og fortæller om deres flotte bageresultater. De bedste opskrifter/tips får en permanent plads her på siden :-)

Hvis du har en god opskrift eller gode tips, som du gerne vil dele med andre Stålbagere, er du meget velkommen til at skrive til os på info@bagestaalet.dk - gerne med et par gode billeder eller en video :-).

Du kan også gøre brug af vores nye opskriftsunivers bagestål.dk, hvor du udelukkende finder opskrifter til bagestål. Siden er skabt til alle jer bagestålsbagere, da man kan dele sine bedste opskrifter med andre bagestålsbagere :-). Hvis du søger glutenfri opskrifter til bagestålet kan du finde tips til glutenfri bagning på glutenfribageren.dk