Bagestålet bedst i test?

Kan man stole på online tests?

Det er svært at finde en test, der reelt tester alle tilgængelige bagestål, da vi efterhånden har +20 producenter af bagestål i Danmark.

Hvis du søger på "Bagestål bedst i test", kan du finde forskellige "testsider, der reelt er det man kalder affiliate sider, altså sider, der tjener penge på at du klikker på deres links. Hvis du fx klikker på deres "testvinder", sendes du videre til den pågældende butik. Ender du med at købe "testvinderen", får testsiden et beløb (typisk 10% eller mere) af butikken.

Så, det er grunden til at du ikke finder Bagestålet på nogen danske "testsider". Der er simpelthen andre der betaler mere end vi gør :-(.

Vi har valgt at prioritere kvalitet og dermed få en mindre fortjeneste.

Mindre fortjeneste = Mindre reklamebudget

Andre danske bagestålsudbydere har valgt en anden vej.

Lavere kvalitet = Højere fortjeneste = Højere reklamebudget = Testvinder.

Det er selvfølgelig lidt trist, men vi tror stadig på at den bedste kvalitet og kundeservice er vejen frem.

Der er også en grund til at Bagestålet blev brugt i Den store Bagedyst 2020. DR betalte for bagestålene på lige fod med vores øvrige kunder, og valgte så at benytte vores bagestål i programmet, da kvaliteten levede op til deres forventninger. Det er vi stolte af!

Bedst i test i Sverige

Når der nu ikke er lavet nogen uvildige tests i Danmark, er det jo godt, at vi også sælger vores bagestål i udlandet. Her sælger vi det under navnet "The Pizza Steel", da det er fantastisk til pizza :-).

Det er blevet anbefalet i Tysk tv, Tysk radio og har senest også vundet en stor pizzasten/bagestål test i Sverige.

Aftonbladet testede 11 bagestål/bagesten og kårede Bagestålet/The Pizza Steel som vinder af testen.

Vel at mærke en test vi ikke har betalt for at deltage i. Aftonbladet får heller ikke nogen provision, som det desværre er tilfældet på rigtig mange danske "test" sider.