E-Mærket webshop

Siden 2015

Den 17. december 2015 blev Bagestålet.dk E-mærke certificeret. (Se certifikatet her) ..og hvad betyder det så for dig som kunde? Først og fremmest er det en blåstempling af den måde vi driver vores webshop. E-mærkets jurister tjekker løbende kvaliteten af vores informationer på siden, købs- og betalingsflowet, handelsbetingelser og muligheden for at finde de nødvendige informationer, såvel online, på vores hjemmeside, og i de e-mails vi sender til dig i forbindelse med købet.

E-mærkets køberbeskyttelse

Når du handler hos os, er du automatisk og ganske gratis, omfattet af E-mærkets køberbeskyttelse. Skåret ud i pap, betyder det, at skulle du i forbindelse med købet, føle dig dårligt behandlet af os, står E-mærkets jurister klar til at hjælpe dig. Skulle sagen gå i hårdknude, erstatter E-mærkets køberbeskyttelse dine købsomkostninger op til 10.000 kr. pr ordre. Det er naturligvis ikke noget vi nogensinde regner med vil blive aktuelt, da vi tager kundeservice meget alvorligt, men på den anden side håber vi, at det vil være med til at give dig tryghed i købet.

Hvad er E-mærket?

E-mærket er en non-profit organisation, stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Udover løbende at kvalitetssikre de certificerede webbutikker (som fx. Bagestålet.dk), bekæmper E-mærket aktivt det desværre voksende antalt fupbutikker, der er med til at ødelægge nethandlen i Danmark. Læs mere om hvordan du kan spotte en fupbutik, og være med til at bekæmpe problemet her.