Video

Video med Bagestålet

Bagestålet på 45 sekunder

I denne video viser vi dig Bagestålets ernorme bagekraft på 45 sekunder! Hemmeligheden ligger i stålets store massefylde og høje varmeledningsevne, der gør Bagestålet rundt regnet 18 gange bedre til at optage, lagre og afgive varme, end en tilsvarende bagesten.
Franske baguettes på Bagestålet

Drømmer du også om at bage dejlige luftige flutes? Kan du lave en dejlig levende dej, men mangler den luftige krumme og den sprøde skorpe? Så kan Bagestålet hjælpe dig med at tage det sidste skridt:-)
Grovboller på Bagestålet

Er du træt af klæge tunge grovboller? Med fuldkorns speltmel fra Lidl og Bagestålets varmeeksplosion, kan du faktisk lave boller af 100% fuldkorn, der bliver både lette, luftige og sprøde. Se videoen og hør hvordan det lyder når bollen skæres over. Mums!
Hjemmelavet pizza

Pizza kan laves på mange måder, men fælles for dem alle, er at de ALTID bliver sprøde på Bagestålet :-). Det er ikke uden grund at vi har valgt at kalde Bagestålet for "The Pizza Steel" når det sælges i udlandet.
Glutenprøve - Hvor længe skal dejen æltes?

Er du i tvivl om hvor længe din dej skal æltes? Det kan vi godt forstå!

Der er ikke noget entydigt svar, da det afhænger af mange faktorer (Meltype, melmærke, udmalingsgrad, melets alder, luftfugtighed, temperatur mm). Det kan tage alt fra 4-30 minutter på røremaskine. En huskeregel er, at du skal ælte dejen til den slipper skålen. Men, er dejen rimelig tør, vil den slippe skålen før den er færdigæltet, så her kommer glutenprøven til sin ret.