Dejskæreren

Simpelt design - Let at rengøre

dejskæreren

Dejskraberen er lavet i 1 mm tykt rustfrit stål, og er en uundværlig partner når du arbejder med våd dej, altså dej med omtrent lige så meget vand som mel. Jeg har designet den ud fra egne erfaringer, så den både kan bruges:

  • til at rengøre bord og bagestål
  • til at skære boller og baguettes ud i passende størrelser
  • og til at spænde fritstående brød op, inden de glider ned på Bagestålet.
Grebet er enkelt, og så har jeg lagt vægt på at den skal være let at rengøre efter brug. Den kan overleve en enkelt tur i opvaskemaskinen, men hvis den skal holde sig pæn i mange år, bør du vaske den op i hånden efter brug.
  • 1 mm tykt rustfrit stål.
  • Specielt designet arbejde med blød dej (brød, baguettes og boller).
  • Let at rengøre.
  • Uundværlig når du bager på Bagestålet. Specielt hvis du ønsker at bage luftige brød og boller, ala dem du kan købe hos Meyers eller i Lagkagehuset.

Hvordan bruger jeg Dejskæreren?

Indtil jeg får lavet en bedre video, kan du se hvordan Dejskæreren kan bruges til at udskære boller af våd dej. Du skal hen til 2:10 i videoen før Dejskæreren (den tidligere model) gør sin entre.