I tvivl om størrelsen?

Bagestålet fås i 3 størrelser, her angivet med dybde x længde.

(Dybde = Ind i ovnen. Længde = Fra venstre til højre)

 

  • 33x38 cm - Denne størrelse passer også i de nye smallere ovne, der er kommet på markedet.

  • 30x40 cm - Denne størrelse passer til 95% af de danske ovne.

  • 35x40 cm - Passer i de fleste danske ovne. (70% af vores kunder køber denne størrelse)

 

Sådan gør du:

  1. Mål det flade område på din bagerist, og vælg den størrelse der passer bedst. Det er det indvendige mål (mellem evt. kanter) på din bagerist du skal måle.
  2. Målene er angivet med dybden først. Størrelsen 35x40 cm betyder altså at Bagestålet er 35 cm dybt (fra ovnlågen ind mod ovnens bagvæg) og 40 cm bredt (fra ovnens venstre til højre side). Se evt. billede nederst på siden.
  3. Det gør ikke noget at Bagestålet ikke ligger helt vandret på din bagerist. Vælger du derimod at lægge det på en af dine bageplader, skal Bagestålet ligge helt plant, da der ellers vil opstå et isolerende tomrum mellem bagepladen og Bagestålet.

 

Køber du Bagestålet som gave?

Hvis det ikke er muligt at få målene oplyst af gavemodtageren, anbefaler vi, at du bestiller bagepakken i størrelsen: 35x40 cm. Hvis det efterfølgende viser sig at en af de andre størrelser passer bedre, bytter vi den gratis (vi betaler returfragten) til den mindre størrelse.


NB: Hvis der ikke er plads nok, kan du evt. prøve at vende din bageplade eller bagerist på hovedet. Det vil ofte resultere i et større fladt område som Bagestålet kan ligge på.

 

valg af størrelse bagestålet