I tvivl om størrelsen?

Målene er angivet som Dybde x Bredde

(Dybde = Ind i ovnen. Bredde = Fra venstre til højre)

Sådan gør du:

  1. Mål det flade område på din bagerist, og vælg den størrelse der passer bedst. Det er det indvendige mål (mellem evt. kanter) på din bagerist du skal måle.
  2. Målene er angivet med dybden først. Størrelsen 35x40 cm betyder altså at Bagestålet er 35 cm dybt (fra ovnlågen ind mod ovnens bagvæg) og 40 cm bredt (fra ovnens venstre til højre side). Se evt. billede nederst på siden.
  3. Det optimale vil være at finde en størrelse, der kan ligge vandret i ovnen, men hvis det ikke er muligt, er det ok at Bagestålet ikke ligger helt vandret på din bagerist, dog helst max. 5 mm forskel fra højeste til laveste punkt. Bare det ligger stabilt. Vælger du derimod at lægge det på en af dine bageplader, skal Bagestålet ligge helt plant og have kontakt med bagepladen, da der ellers vil opstå et isolerende tomrum mellem bagepladen og Bagestålet.
30x40 cm

Denne størrelse passer også i de nye smallere ovne, der er kommet på markedet.

33x38 cm

Denne størrelse passer til 95% af de danske ovne.

35x40 cm

Passer i de fleste danske ovne. (70% af vores kunder køber denne størrelse)

COZZE 13

Specialstål der passer til COZZE 13 pizzaovnen.

COZZE 17

Specialstål der passer til COZZE 17 pizzaovnen.