Bagestålet på grillen

"Det er suverænt til både pizza og oksekød"

Sådan starter en mail vi modtog fra en af vores første kunder. 

Det er Tobias Lauritzen fra Aarhus V, der modtog Bagestålet for 3 uger siden, og som ægte Grill entusiast, har afprøvet en kombination af Sous Vide efterfulgt af Bagestål på grill.

Han skriver endvidere:

Jeg har testet pladen på gasgrill og i ovn. Først en Côte de Beouf tilberedt sous vide, afsluttet med en tur på stålet – perfekt stegeskorpe på 10 sekunder per side, så absolut ingen grå kant! Det var vildt godt(!!!), og jeg har vedhæftet billeder af processen og resultatet".

..og fortsætter:

"Dagen efter lavede jeg pizza på den i ovnen, og på trods af fastbrændt smør på den ene side, lugtede ovnen ikke mere end den ellers gør efter at have været tændt i over en time på max + grill – så ingen problemer der!

Billederne kan ses herunder:

bagestålet sous vide

Bagestålet Sous Vide udpakket

Sous vide på Bagestålet

Bøf på bagestålet

Steg på Bagestålet