Bagestålet Test

Hele 80% af vores salg stammer fra vores kunder, der anbefaler Bagestålet til deres venner og bekendte. Det er vi MEGA stolte af!

Siden slutningen af juli 2015 har vi givet kunderne mulighed for at skrive et par ord om købsoplevelsen.

Linket til anmeldelsesformularen sendes automatisk til kunden et par uger efter, at denne har modtaget Bagestålet. Hvis kunden vælger at anmelde sit nye bagestål, bliver anmeldelsen (god eller dårlig) automatisk lagt ud på denne side.

 

Test af Bagestålet i hverdagen

Vores kunder er dem der har fingeren på pulsen, og har derfor været uundværlige "bageståls testere" i vores stræben efter at udvikle det ultimative Bagestål.

I og med at vi med afstand er den største spiller på markedet, og derudover får feedback fra Bagestålets brugere i mere end 35 lande, har vi i dag et produkt der bare virker!

Vi modtager utroligt få reklamationer/bytteanmodninger (omkring 1%), og selv julesalget (der normalt ville resultere i en masse retur- og byttesager) er i vores tilfælde ingen undtagelse :-).

Når vi en sjælden gang modtager en reklamation, gør vi til gengæld alt for at rette op på kundens oplevelse. Vi vil hellere tabe penge end at sige farvel til en utilfreds kunde!

Negative anmeldelser af Bagestålet?

Ja, en (sjælden) gang i mellem modtager vi en dårlig anmeldelse :-(. Den bliver, ligesom alle de positive anmeldelser, automatisk lagt op på denne side, hvorefter vi kontakter kunden og forsøger at gøre kunden glad igen. Den negative anmeldelse kan vi ikke slette, så den bliver stående her på siden til evig tid, for at minde os om, at vi hele tiden skal være på dupperne :-).

Bagestålet Test