Anmeldelser af Bagestålet

Herunder kan du se de nyeste anmeldelser af Bagestålet.dk på Trustpilot

Test af Bagestålet i hverdagen

Vores kunder er dem der har fingeren på pulsen, og har derfor været uundværlige "bageståls testere" i vores stræben efter at udvikle det ultimative Bagestål.

I og med at vi med afstand er den største spiller på markedet, og derudover får feedback fra Bagestålets brugere i mere end 35 lande, har vi i dag et produkt der bare virker!

Vi modtager utroligt få reklamationer/bytteanmodninger (omkring 1%), og selv julesalget (der normalt ville resultere i en masse retur- og byttesager) er i vores tilfælde ingen undtagelse :-).

Når vi en sjælden gang modtager en reklamation, gør vi til gengæld alt for at rette op på kundens oplevelse. Vi vil hellere tabe penge end at sige farvel til en utilfreds kunde!

Negative anmeldelser af Bagestålet?

Ja, en (sjælden) gang i mellem modtager vi en dårlig anmeldelse :-(.

Den bliver, ligesom alle de positive anmeldelser, automatisk lagt op på Trustpilot, hvorefter vi kontakter kunden og forsøger at gøre kunden glad igen.

Den negative anmeldelse kan vi ikke slette, så den bliver stående hos Trustpilot til evig tid, for at minde os om, at vi hele tiden skal være på dupperne :-).