Julegaveideer

Julegaveideer 2022

Hvor mange julegaveideer resulterer i fantastiske pizzaer, brød og boller? En julegave skal gives med hjertet, og vejen til hjertet går som bekendt via maven :-)


Bagestålet er årets store bagerevolution, designet, udviklet og produceret i Danmark, efter en ide fra madbiblen "Modernist Cuisine". Stadig relativt ukendt, men det vil med garanti ændre sig i løbet af det kommende år!


Bagestålet er nemlig intet mindre end fantastisk! Hele 18 gange bedre end en normal pizzasten, og samtidig meget alsidig i brug. Bagestålet kan bruges i ovnen og på grillen, eller som "koldplade" når der skal serveres is eller kolde retter for familie og venner.


En stensikker julegaveide 2022!

Hurtig levering - Bytte/pengene retur frem til den 24. januar :-).
Julegaveideer til køkkenet

..er normalt hverken overraskende eller nyskabende. Når du giver Bagestålet i julegave, vil din gave helt sikkert vække opsigt, ikke kun pga. størrelsen og vægten, men også fordi det stadig er ret ukendt i Danmark.


Det er ikke uden grund at Bagestålet på kort tid er blevet bagernes hemmelige våben. Faktisk er det blevet så populært, at vi har åbnet et selskab i England, hvor Bagestålet har fået navnet "The Pizza Steel".


Du kan læse vores kunders anbefalinger her.