Du skal vælge en Bagepakke, fordi du får meget mere bageglæde for pengene :-)

Jeg har designet Bagestålet ud fra mine egne erfaringer, krydret med den feedback jeg har fået fra glade brugere af Bagestålet.

Det har betydet. at jeg løbende har ændret/optimeret designet på både Bagestålet og tilbehøret, og den udgave du er i færd med at købe er med andre ord "toppen af kransekagen" :-).

Jeg bager ofte større portioner af boller, flutes og brød, og fylder fryseren. Det gør jeg for at udnytte opvarmningen af ovnen og for altid at have "frisk" bagværk når familiens munde skal mættes :-).

Store portioner kræver det rette udstyr, og når jeg selv bruger to kombispader  når jeg bager, og ikke kan undvære dem i mit køkken, synes jeg ikke du skal være tilfreds med mindre :-)

Hvad bruger jeg kombispaderne til?

Du skal have 2 kombispader, fordi du både bruger Kombispaden til at tilberede dejen på, og til at få dejen ud og ind af ovnen. Hvis du kun har en, er du nødt til at vente med at tilberede plade nummer to til portion 1 er kommet ud af ovnen. Dermed ender du med at spilde en del tid som du kunne have brugt på andre ting. Det bliver du hurtigt træt af.

Hvis du derimod har to Kombispader, kan du gøre en ny portion pizza, brød, boller eller baguettes klar til at komme i ovnen på den ene kombispade, samtidig med at den anden ligger parat til at tage den første portion ud af ovnen. Det er effektivt, og det bliver du glad for :-)

Du kan se kombispaden "in action" i denne video:

Enkelt stål eller bagepakke?

Jeg synes selv du skal tage bagepakken. Jeg ved at du bliver gladere for dit bagestål, når du har det rigtige tilbehør.

Dermed stiger lysten til at anbefale det til familie og venner også :-).

Det er grundende til at vi har valgt at give dig de to kombispader med til produktionspris, når du køber en pakke. Hvis du er tilfreds med dit køb, og føler du har fået noget for pengene, er du måske skyld I, at vi får en ny kunde eller to i morgen, fordi du anbefaler Bagestålet til dine venner og bekendte.

Glad kunde + Glad Familien Wolter = En god handel, og en butik med en fremtid :-).