Du skal vælge en Bagepakke, fordi du får meget mere bageglæde for pengene :-)

Jeg har designet Bagestålet ud fra mine egne erfaringer, krydret med den feedback jeg har fået fra glade brugere af Bagestålet.

Det har betydet. at jeg løbende har ændret/optimeret designet på både Bagestålet og tilbehøret, og den udgave du er i færd med at købe er med andre ord "toppen af kransekagen" :-).

Jeg bager ofte større portioner af boller, flutes og brød, og fylder fryseren. Det gør jeg for at udnytte opvarmningen af ovnen og for altid at have "frisk" bagværk når familiens munde skal mættes :-).

Store portioner kræver det rette udstyr, og når jeg selv bruger to kombispader og en dejskærer når jeg bager, og ikke kan undvære dem i mit køkken, synes jeg ikke du skal være tilfreds med mindre :-)

Hvad bruger jeg kombispaderne til?

Du skal have 2 kombispader, fordi du både bruger Kombispaden til at tilberede dejen på, og til at få dejen ud og ind af ovnen. Hvis du kun har en, er du nødt til at vente med at tilberede plade nummer to til portion 1 er kommet ud af ovnen. Dermed ender du med at spilde en del tid som du kunne have brugt på andre ting. Det bliver du hurtigt træt af.

Hvis du derimod har to Kombispader, kan du gøre en ny portion pizza, brød, boller eller baguettes klar til at komme i ovnen på den ene kombispade, samtidig med at den anden ligger parat til at tage den første portion ud af ovnen. Det er effektivt, og det bliver du glad for :-)

Dejskæreren?

Dejskæreren er guld værd når bordet skal skrabes rent for mel, når du skal skære dejen over, når du skal skrabe Bagestålet rent, når du skærer baguettes ud i en håndevænding, eller hurtigt skærer 12 rustikke boller før du lader dem glide ind på Bagestålet.

Den er med andre ord en rigtig "nice to have" ting i køkkenet. Jeg kan ikke undvære min, så hvorfor skulle du?

Enkelt stål eller stor bagepakke?

Jeg synes selv du skal tage bagepakken. Jeg ved at du bliver gladere for dig bagestål, når du har det rigtige tilbehør.

Dermed stiger lysten til at anbefale det til familie og venner også :-).

Det er grundende til at vi har valgt at give dig ekstra tilbehør til produktionspris når du køber en pakke. Det kan godt være at onde tunger vil påstå, at det er dårligt købmandsskab, når vi ikke tjener mere på at sælge en bagepakke end på at sælge et enkelt stål. Men, hvis du føler du får noget for pengene, er du måske skyld I, at vi får en ny kunde eller to i morgen, fordi du anbefaler Bagestålet til dine venner og bekendte. Glad kunde + Glad Familien Wolter = En god handel, og en butik med en fremtid :-).