Gaven til manden der har alt

Gave til manden der har alt

Hvilken gave giver man til manden der har alt?

Man giver ham noget han ikke har hørt om før. Noget der både er maskulint (7 kilo stål!), og som samtidig giver ham mulighed for at brillere med fantastiske brød, boller og pizza i ovn og på grill.

Hvad nu hvis gaven ikke er noget for ham?

En rigtig herregave, skal kunne byttes til kontanter. Derfor giver vi fri retur, hvis (gud forbyde det) gaven ikke falder i hans smag. Vi har altid 30 dages returret, men køber du gaven i god tid, skal du naturligvis ikke straffes. Bare send en mail med besked om at stålet er købt som gave + oplysning om hvilken dag gaven gives, så gælder de 30 dage først fra denne dato. Vi anbefaler i øvrigt at du vælger den største størrelse, fordi du får mest for pengene, og fordi han altid kan bytte gaven til en mindre størrelse. 90% af vore kunder køber den største model.  

En gave til en mand skal kunne holde til noget!

Derfor giver vi hele 10 års brudgaranti på Bagestålet, og står naturligvis altid til rådighed hvis herren søger gode råd eller svar på evt. spørgsmål. Vores kunder er super tilfredse - noget vi er meget stolte af. Her kan du læse anmeldelser af Bagestålet.

Med Bagestålet kan du overraske manden der troede han havde alt :-), og modsat andre "opsigtsvækkende" gaver, vil Bagestålet holde resten af livet, og han (og hans familie og venner) vil blive ved med at sende dig venlige og taknemmelige tanker, når de nyder de fantastiske brød, boller og pizzaer, han serverer.

Den perfekte gave - Hurtig levering og gratis retur!

Alle ordrer modtaget inden klokken 14 (på hverdage) sendes samme dag, så der er en stor chance for at du vil modtage gaven mindre end et døgn efter du har bestilt.

Vejledning til manden der har alt :-)

Selvom han har alt, er det jo ikke sikkert at han har lyst til at læse lange vejledninger. Derfor har vi lavet en kort og overskuelig brochure, som du finder vedlagt i pakken. I brochuren er der gode råd og links til videoer og hjælpesider på nettet.