Gave til manden der har alt

Hvilken gave giver man til manden der har alt?

Man giver ham noget han ikke har hørt om før. Noget der både er maskulint (9 kilo stål!), og som samtidig giver ham mulighed for at brillere med fantastiske brød, boller og pizza i ovn og på grill.

 

Hvad nu hvis gaven ikke er noget for ham?

En rigtig herregave, skal kunne byttes til kontanter. Derfor giver vi fri retur, hvis (gud forbyde det) gaven ikke falder i hans smag. Vi har altid 30 dages returret, men køber du gaven i god tid, skal du naturligvis ikke straffes. Bare skriv hvornår gaven gives i notatfeltet når du udfylder leverings oplysningerne, så gælder de 30 dage først fra denne dato. Vi anbefaler i øvrigt at du vælger den største størrelse, fordi du får mest for pengene, og fordi han altid kan bytte gaven til en mindre størrelse. 90% af vore kunder køber den største model.  

 

 

En gave til en mand skal kunne holde til noget!

Derfor giver vi hele 5 års garanti på Bagestålet, og står naturligvis altid til rådighed hvis herren søger gode råd eller svar på evt. spørgsmål. Vores kunder er super tilfredse - noget vi er meget stolte af. Her kan du læse anmeldelser af Bagestålet.

Med Bagestålet kan du overraske manden der troede han havde alt :-), og modsat andre "opsigtsvækkende" gaver, vil Bagestålet holde resten af livet, og han (og hans familie og venner) vil blive ved med at sende dig venlige og taknemmelige tanker, når de nyder de fantastiske brød, boller og pizzaer, han serverer.

 

 

gaven til manden der har alt baguettes

Den perfekte gave - Hurtig gratis levering og gratis retur!

Alle ordrer modtaget inden klokken 15 (på hverdage) sendes samme dag, så der er en stor chance for at du vil modtage gaven mindre end et døgn efter du har bestilt. Vi leverer gaven gratis til nærmeste pakkeshop eller til din arbejdsplads. Du har også mulighed for at få den leveret på din bopæls adresse, dag eller aften mod et ekstra gebyr.  

Vejledning til manden der har alt :-)

Selvom han har alt, er det jo ikke sikkert at han har lyst til at læse lange vejledninger. Derfor har vi lavet en kort og overskuelig brochure, som du finder vedlagt i pakken. I brochuren er der gode råd og links til videoer og hjælpesider på nettet.

 

gave til manden der har alt