Julegaveideer 2018

Hvor mange julegaveideer resulterer i fantastiske pizzaer, brød og boller? En julegave skal gives med hjertet, og vejen til hjertet går som bekendt via maven :-)


Bagestålet er årets store bagerevolution, designet, udviklet og produceret i Danmark, efter en ide fra madbiblen "Modernist Cuisine". Stadig relativt ukendt, men det vil med garanti ændre sig i løbet af det kommende år!


Bagestålet er nemlig intet mindre end fantastisk! Hele 18 gange bedre end en normal pizzasten, og samtidig meget alsidig i brug. Bagestålet kan bruges i ovnen og på grillen, eller som "koldplade" når der skal serveres is eller kolde retter for familie og venner.


En stensikker julegaveide 2018!

Årets julegaveide
Julegaveideer til køkkenet

..er normalt hverken overraskende eller nyskabende. Når du giver Bagestålet i julegave, vil din gave helt sikkert vække opsigt, ikke kun pga. størrelsen og vægten, men også fordi det stadig er ret ukendt i Danmark.


Det er ikke uden grund at Bagestålet på kort tid er blevet bagernes hemmelige våben. Faktisk er det blevet så populært, at vi har åbnet et selskab i England, hvor Bagestålet har fået navnet "The Pizza Steel".


Du kan læse vores kunders anbefalinger her.