corona update bagestålet

Afsendelsesstatus/leveringsstatus:

Vi har indkaldt ekstra personale til at pakke ordrer i weekenden, og GLS har lovet at hente et læs pakker hos os på søndag, så vi håber at få alle Black Friday ordrer sendt afsted så hurtigt som muligt.

Vi har solgt rekordmange Bagestål i denne weekend, 1600 pakker, eller hvad der svarer til knap 13 tons, så vi håber på forståelse, hvis de sidst modtagne ordrer først bliver sendt afsted på tirsdag. Vi løber så hurtigt vi kan!

Bemærk også at GLS har meddelt os, at de desværre ikke forventer at kunne overholde "levering næste dag" fra nu og frem til jul, da pakkemængden er steget med 40% i forhold til sidste år (hvor de også var presset).
Når du modtager et tracking link fra os, vil du først kunne følge pakken, når denne er blevet scannet på GLS' fordelingscentral. (I øjeblikket ca. 12-48 timer efter vi har sendt dig et tracking link)

Valg af leveringsmetode:

Hvis du høre til risikogruppen, anbefaler vi at du vælger at få leveret Bagestålet til døren, dvs vælger leveringsmetoden "Levering til privatadresse (omdeling)."

Hvis du ønsker at undgå kontakt med GLS chaufføren, kan du lave en engangsfuldmagt til GLS (gerne med kuglepen på et stykke papir, hvis du ikke råder over en printer) og hænger den op på din dør.

Du kan hente fuldmagten her (brug den evt. som skabelon, hvis du vælger at skrive fuldmagten med kuglepen på et stykke papir)