615

16/10/2018
Kombispaden, var den ting, man ikke viste man savnet
"Bagestålet eller bagesten: ikke så vigtigt ! men det alt det andet, der var fedt at få med! Tak for de små opskrifter. Gode ideer og hurtig forsendelse, man får hvad de skriver! TAK"
Nicolaj Vangsgård
15/10/2018
Så meget bedre brød!
"Jeg vil anbefale dette bagestål til alle amatørbagere, det gør bare så meget for mine brød-bager egenskaber! "
Lise Bundgaard
03/10/2018
Super bageplader...kan bestemt anbefales👍
"Super bageplader...kan bestemt anbefales👍"
Berit Kristoffersen
01/10/2018
Hurtigt og effektivt
"Hurtig og effektiv levering og ekspedition"
Lisa Falk
01/10/2018
Superbra!
"Trodde inte surdegsbröden och pizzan skulle bli så mycket bättre. Kul när man blir positivt överraskad :) Smidigt att handla från Bagestålet också, rekommenderas varmt."
Adam Jacobsson
27/09/2018
Hurtig og nem levering - og god vejledning i anvendelsen
"Bagestålet fungerer fint, men det koster en del strøm at anvende."
Gytha Honoré
26/09/2018
Nemt
"Gavekort, fungerede fint"
Helga Knudsen
26/09/2018
Gode produkter
"Jeg er glad for min købsoplevelse. Det var pakket forsvarligt ind og var hurtigt fremme. Synes dog fragt burde være gratis når man, som jeg gjorde, købte den store pakke til 600+ kr. Jeg synes det er lidt for nærigt, ikke at give fragten, når man er oppe i de beløber. Alt i alt en positiv oplevelse og produkter der kan anbefales. "
Sarah Koopmann
24/09/2018
Bagestål og spader er rigtig
"Bagestål og spader er rigtig fine og kan se en stor forskel når jeg bager. Opskrifterne der følger med er lidt kedelige, men man kan jo sagtens finde opskrifter andre steder :)"
Marie Kjærgaard Lange
24/09/2018
Super pizza!
"Det virker! Kan klart anbefale det :-) "
Jens Langager Ellegaard
24/09/2018
et godt produkt
21/09/2018
super
"har bagt speltboller , umm super gode ,kan holde sig i flere dage"
Karla Pedersen
18/09/2018
Kan klart anbefales!
"Virker super godt :)"
Aleksander Moos
17/09/2018
Det virker
"Jeg har aldrig lavet bedre pizzaer. Efter to forsøg får jeg de lækreste pizzabunde. Boller er bagestål også godt til. Jeg købte bagepakken. Jeg vidste ikke, at jeg havde brug for en god dejskærer, men det har jeg da."
Lars Hammer
17/09/2018
Forvirring omkring bagetider
"Jeg er måske, som sådan, OK tilfreds med selve bagestålet, men jeg havde virkelig problemer med at få godt brød. Når jeg (gang på gang) følger opskrifterne med de ret korte bagetider på helt ned til 5-7 minutter får jeg kedeligt og blegt og blødt og ufærdigt brød. Først efter jeg har valgt at følge andre opskrifter samt adskillige bagevante bekendtes bageråd og gået betragteligt op i bagetid, 20-25 minutter på boller og flutes, er det lykkes med at få hæderligt brød. Jeg synes det er ærgerligt at have så mange mislykkede forsøg, når jeg følger instrukserne på hjemmesiden. Og det skyldes IKKE at stålet ikke var varmt. Jeg har flere gange varmet op i over 1 time. Og mine 'bage-venner' som bruger længere tid, benytter også bagestål korrekt. Vi kan jo ikke alle sammen have elendige ovne."
Lene Kristensen
Hej Lene, jeg er ked af at vores bagetider ikke passer til din og dine venners ovne. Bagetiderne på vores hjemmeside og i hæftet med opskrifter, der følger med i pakken er vejledende, da de kan svinge meget fra ovn til ovn. Vi har omtrent lige mange kunder der fortæller os, at vores bagetider er for korte, som vi har kunder der fortæller os at de er for lange :-(. Det bedste man kan gøre er at holde øje med bagværket og tage det ud af ovnen når det har fået en flot gylden farve, og fremover justere vores opskrifters bagetider derefter. - Bagestålet
17/09/2018
jeg er glad og tilfreds
"Foreløbig har jeg kun brugt bagestålet to gange, men har ingen klager.Jeg er meget glad for at jeg købte sætter, de to plader er guld værd."
Lis Østergaard
15/09/2018
Kan ikke undværes.
"Fungere efter hensigten dejligt, hurtig handel kvalitet for pengene."
Elin Lykke Haastrup
13/09/2018
Bagestål
"Hej er tilfreds med det og det var hurtig levering jeg bestilte det torsdag formiddag og fik det dagen efter super mvh Mogens "
Mogens Andersen
13/09/2018
Fint tilfreds, men der er plads til at forbedre produktet
"Kanterne på bagestålet er ret skarpe, og man skal være meget forsigtig med at håndtere det med bare hænder, da man kan skære sig. Det havde været en god idé af give kanterne en lille runding."
Anders Thorup
Hej Anders, kanterne må bestemt ikke være så skarpe at man kan skære sig på dem? Kombispaderne er laserskåret i vinkel efterfulgt af en diffusionsslibning. Det samme er gældende for selve Bagestålet, der i stedet for diffusionsslibningen er blevet sandblæst. Man burde iflg. vores producent ikke kunne skære sig på hverken kombispader eller Bagestål. Hvis det alligevel skulle være tilfældet hos dig, vil jeg bede dig kontakte os, så vi kan få returneret pladerne og sendt dig et nyt sæt. - Bagestålet
12/09/2018
Super materiale man skal bruge tid til at blive tryg ved brugen
"Jeg synes man skal vænne sig til at bruge noget mere tid på sit bagværk Bla. opvarmning af pladen. Måske skal det nævnes på jeres hjemmeside, jeg har bagt tebollerne et par gange og lavet om på at bollerne hæver i to timer efter de er formet, og ca. 20 min ved første hævning. Jeg har æltet dejen uden olie, hvor den tilsættes når dejen er godt æltet. "
Linda Heerwagen
12/09/2018
Virkelig god service
"Jeg havde købt en forkert bagestål, og Brian hjalp mig til den rigtig størrelse, og fik hurtig den hjem. Mega god service"
Mette-Louise Christensen
11/09/2018
Ok tilfreds
"Det er første gang jeg har brugt et bagestål, og det virker upåklageligt, men det virker som om det kunnet er det første brød jeg ligger ind på stålet der bliver så perfekt, men nu har jeg også kun brugt det et par gange, så der skal nok lidt tilvænning til."
jon olsen
Hej Jon, Ved større brød, kan det være en god ide at vente 10 minutter før du lægger det næste brød på stålet, da det så kan nå at oplade igen. - Bagestålet
10/09/2018
Alt i skønneste orden
"Et godt og solidt produkt der er nemt (og lidt tungt :-) at håndtere. Giver super brødresultater."
Rosemarie Andersen
10/09/2018
Jeg manglede at forstå, at
"Jeg manglede at forstå, at der skulle bruges bagepapir."
Cecilia Lund
10/09/2018
Bagestålet
"Har anvendt bagestålet i enspecial pizzaovn til både at fremstille brød og pizza. I begge tilfælde opfyldte bagestålet fuldt ud det der er lovet fra firmaet. Ligeledes meget nemt at rengøre"
Kim Kruuse
06/09/2018
Rigtig godt!
"Jeg er rigtig godt tilfreds med bagestålet. Dog kunne jeg godt have tænkt mig at en af kombispaderne havde været i træ, samt et længere håndtag til spaderne. "
Mikkel Christensen
03/09/2018
Bagestålet virker fint, men måske
"Bagestålet virker fint, men måske ikke helt så godt, som reklamerne viser!"
Torben Jørgensen
03/09/2018
Perfekt:jeg vil anbefale til venner og familie ,det er min søster det anbefalede den 👍
"Min søster har anbefalet den 👍"
Randi Hangaard
03/09/2018
Bagestål
"Det var en gave til min svigerdatter og hun er vist først igang med at gøre det klar til brug😸. Men hun har store forventninger til gaven😸 Vh Annalise Rossen"
Annalise Rossen
03/09/2018
Meget tilfreds
"Hurtig og nem bestilling, med levering på 2 dage. Produktet er fremragende og kan i den grad anbefales!"
Helene Wied