480

21/03/2018
Helt perfekt 👍
"I det hele taget en tilfredsstillende oplevelse at handle på “Bagestålet” og produktet er helt fantastisk. Mit køb var til en gave i juni, så den er ikke afprøvet endnu (har dog mit eget gamle stål, som jeg er meget tilfreds med). Jeg har anbefalet til bekendt, som allerede nu har købt. Hende og manden er også MEGET tilfredse med de forbedrede bageegenskaber. Man forstår jo næsten ikke hvorfor alle ikke er ejer af bagestål. God gaveidé🎁. "
Kirsten Leth Jensen
21/03/2018
Bakestålet er kjempebra!
"Dette produktet er helt perfekt😊"
Gro Marit Brenno
21/03/2018
Perfekt
"Pizzaerne er færdige på 5 minutter ved 300 graders varme"
Stefan Hansen
20/03/2018
Manglende finish
"Virker efter hensigten, men utroligt skuffende finish eller mangel på samme. Produktet kræver handsker under håndtering med de grater der er efterladt efter udskæring. Må ikke komme i nærheden af bordplader! Et produkt til gør-det-selv manden der har vinkelsliber og flapdisk på lager.."
Martin Jensen
Hej Martin Jeg er ked af at høre at du har modtaget et produkt, der burde være fanget i vores kvalitetskontrol. Hvis du læser de øvrige anmeldelser, kan du se at vores kunder normalt er glade for kvaliteten? Du må meget gerne sende mig et par billeder af de grater du omtaler (jeg har sendt dig en email). Hvis kvaliteten ikke er som den skal være, sender vi dig naturligvis et nyt bagestål uden beregning. - Bagestålet
20/03/2018
Endelig sprøde pizzaer
"Virker som beskrevet i annoncen. Levering uden problemer"
Thorleif Bolvig
20/03/2018
Fint produkt der gør det der står på pakken
"Produktet var helt fint, levering og service var hurtigt og første klasse!"
Flemming Frandsen
16/03/2018
Bagestålet + 2 x Kombispaden + Dejskæreren
"Super godt produkt . Mit brød blev bare endnu bedre at komme på bagestenen. Bageren kan ikke engang lave et så godt brød :-) "
Anette Karpantschof
16/03/2018
det virker
"god kvalitet og varen kom dejlig hurtig"
Tommy Andersen
16/03/2018
Skal lige lære det helt
"Jeg syntes det er et lækkert produkt, og har allerede anbefalet det til andre, mit første brød gik desværre ikke særligt godt, det blev fladt selvom dejen var efter anvisningen, men min egen opskrift blev bedre, og så må jeg øve mig lidt, vi er en lille husholdning, så opskrifterne er lige for store. Bedste hilsner Eva"
Eva Gotfredsen
14/03/2018
Super fed pizzaplade
"Efter at have ødelagt flere almindelige pizzasten (de knækker på gril...) har jeg længe ledt efter en stålplade som har mere varme og er langt mere holdbar og bedre tåler grill varme! Min skiftede varme efter første opvarmning og er nu mere sort-grå end grå. Jeg kan bedre lide den nye farve så det er fint med mig :) Kan kun anbefale denne plade. Kombispaderne og dejskæreren er også fine men selve bagestålet er det jeg bruger mest!"
Jan Dahl-Madsen
13/03/2018
Bedste fødselsdagsgave
"Det var en gave til min mand, som beskrev det som ‘den bedste fødselsdagsgave’, jeg nogensinde havde givet ham. Fungerer så godt og god lille brochure, man får til opstart og vedligehold, samt inspiration. Og så laver man bare virkelig lækre pizzaer med Bagestålet !! Hilsen en tilfreds kunde"
Sofie Stokholm
12/03/2018
Spændende ny måde at tænke bagning
"Allerede det første forsøg gav et overbevisende resultat - især en helt fantastisk skorpe. Må ud at købe hævekurve. Glæder mig til at eksperimentere!"
Henrik Curtz
12/03/2018
har endnu ikke afprøvet produktet,
"har endnu ikke afprøvet produktet, men hat anbefalet til anden bageglad person.. Købsoplevelsen fin, fin."
Birte Skjerning
09/03/2018
Godt køb!
"Mine pizza bliver endnu bedre på Bagestålet. Det er let at få brød på og af Bagestålet vha kombipladerne. Opskriftbogen er ikke helt så vejledende, som jeg kunne ønske, da jeg bager det meste brød vha surdej."
Grethe Hansen
07/03/2018
Giver rigtig gode pizza’er
"Bagestålet giver rigtig godt brød og gode pizzaer. Der var hurtig levering og generelt en rigtig god købsoplevelse."
Charlotte Grimstad
07/03/2018
Fint produkt...
"Fint produkt - dog blev leveringen forsinket ved GLS. "
Merete Holm Nissen
06/03/2018
super produkt
"Jeg er super glad for bagestålet, har allerede bagt flere gange og fået stor ros fra mine omgivelser. Glæder mig til at prøve at bage pizza. Jeg kunne dog godt have brugt 2 dejskærer til når brødet skal samles og løftes over på kombispaden. Super hurtig afsendelse og levering."
Geske Erland
05/03/2018
God
"Har ikke prøvet den andet end til at bage boller en tre gange og der virken den til at være meget god 👌🏻"
Preben Knudsen
05/03/2018
Hurtig levering godt produkt!
"Hurtig og ubesværet køb af Bagestålet og et produkt der gør præcis hvad det skal! Kan varmt anbefales."
Kenneth Holdt Nissen
05/03/2018
bagestål
"lækkert produkt og hurtig levering"
lene nørgaard madsen
02/03/2018
Genialt!
"Bedste køb jeg har foretaget mig længe."
Michael Dyrby
28/02/2018
Rust
"Har købt 2 stk. Den ene til gave. Jeg har dog måtte advare om at stålet ikke tåler at bage med damp, mit bagestål rustede på begge sider. Så, det skulle i måske advare om på jeres hjemmeside."
Henrik Simonsen
28/02/2018
Bedste hjemmebagte pizza EVER !
"Køb den :-) Pizza bliver aldrig det samme igen ..."
Mike Ingvorsen
27/02/2018
Upåklageligt
"Ikke at sætte en finger på"
Henrik Schjørring
27/02/2018
Bagestål
"Jeg har kun bagt på bagestålet nogle få gange, da jeg rejste på ferie kort efter. Men jeg er ret imponeret . Jeg modtog varen meget hurtigt efter bestilling."
Hanne Mohr
26/02/2018
Tilfreds med et men
"Jeg har afprøvet det nogle gange og jeg må sige at jeg savner at der var 2 dejskærer med samt en kraftigt stofpose til opbevaring af bagestålet, når den pakkes væk. grunden til 2 dejskærer at forholdsvis brød som er letflydende er svært at flytte med en parlet kniv. Jeg savner desuden en hulske med mel til drys på boret eller oven på brødet, jeg går dog selv i en tanke om en måde at løse dette problem, eller et rigtigt godt produkt."
Benny Pedersen
26/02/2018
Glad og tilfreds
"God service og et godt produkt. Jeg er rigtig tilfreds."
Emilie Elisabeth Strøm
21/02/2018
Gennemtænkt kvalitet
"Et gennemtænkt kvalitetsprodukt. Udformingen og størrelsen på kombispaderne gør at de passer i skuffen under komfuret - det var ikke gået med en pizza spade. Manglende sidste stjerne skyldes at de havde glemt at sende brugsvejledningen med, den havde været rar at have før jeg tog den i brug (den sendte de da de selv var blevet opmærksomme på at den ikke var sendt med). "
Michael Gramether
14/02/2018
Great!
"First pizzas baked on the new steel and they were delicious…;-)."
Hans Anund
12/02/2018
Et super produkt
"Et fantastisk og super robust produkt. 100 % tilfreds :)"
Lars Peter Hansen