Anmeldelser Bagestålet



Anmeldelser af Bagestålet

Siden slutningen af juli 2015 har vi givet kunderne mulighed for at skrive et par ord om købsoplevelsen. 

Linket til anmeldelsesformularen sendes automatisk til kunden et par uger efter, at denne har modtaget Bagestålet. Hvis kunden vælger at anmelde sit nye bagestål, bliver anmeldelsen automatisk lagt ud på denne side.

  427

17/01/2018
lækre pizzaer
"Lavede gode pizzaer på pizzasten før, men med denne plade bliver det MEGET bedre! Kanon sprød og luftig pizza! "
Kenneth Bruun
16/01/2018
Godt køb
"Lever op til mine forventninger"
Frank Sørensen
16/01/2018
Stålet fungerer rigtig godt!
"Hekl i top. Lækre brød og boller hver gang man bager"
Sinem Arslan
13/01/2018
Perfekt bageresultat
"Selvom jeg bestilte på en helligdag, havde jeg varen om morgenen dag 2. Ordrebekræftelsen var endt i min spam mail, og blev derfor overset, men Brian svarede lynhurtigt tilbage på en bekymret forespørgsel. Har allerede bagt 5 gange på 3 uger, både opskrifter fra det medfølgende hæfte, og fra min nye surdejs-bog, og bagestålet gør virkelig en forskel, især på ting som flutes. Skal prøve pizza i morgen, og glæder mig!"
Per Traunholm
11/01/2018
Hurtig levering, alt gik glat.
"Hurtig levering, alt gik glat. Super gode pizzaer :-)"
Anja Hovgaard
11/01/2018
Super god!
"Produktet er perfekt, lige som jeg ønskede og forventede. Og købsprocessen var utrolig hurtig, dagen efter jeg bestilte, var den leveret!"
Mette Russell
05/01/2018
Ved ikke rigtigt
"Min købsoplevelse var fin. Det var let at bestille, og jeg modtog pakken som lovet. Jeg har endnu kun brugt Bagestålet en gang. Jeg brugte speltmel og fulgte opskriften fra Bagestålet slavisk. Desværre hævede brødet ikke mere ( hvilket var ganske lidt) end ,når jeg bager speltbrød uden Bagestålet. Skal prøve det nogle flere gange før jeg ved, hvad jeg synes om det."
Marianne Nodal
03/01/2018
Fantastisk opgradering af ovnen
"Jeg investerede for kort tid siden i Bagestålet til min ovn, og det er en kæmpe opgradering. Jeg bager nu det bedste brød, jeg nogensinde har kunnet producere selv. Jeg har tidligere brugt en stenplade i ovnen, men Bagestålet virker meget, meget bedre."
Michael Lentoft
02/01/2018
Hurtig levering
"Super hurtigt levering! Vi er helt igennem tilfredse med lænet!"
Nanna Tjustrup
02/01/2018
Køb af bagestål
"Fungerer præcis som forventet - fint køb"
Anette Markvart
02/01/2018
Bedste pizza ever!
"Jeg købte Bagestålet til min mand, som elsker at bage pizza, i julegave! Vi har nået pizza tre gange i juleferien - så lækkert, især med opskriften på pizzadejen, som var med i pakken :) Morgenbrødet er også afprøvet med stor succes!"
Malene Catling
01/01/2018
Bagestålet
"Fint og dejlig hurtig betjening"
Anne Dollas
01/01/2018
Suverænt køb og tilbud
"Det er en fantastisk pakke, både stålet og spatlerne er skønne at bruge. Har ikke fået brugt dejdeleren, men er sikker på at den også lever op til forventningerne. Levering var også hurtigt, så har intet at klage over!"
Anders Fischer
31/12/2017
Hurtig og god levering
"Alt fint og ok varen er som der stod kun ++++++"
René Güllich
30/12/2017
godt brød den perfekte jule gave
"god hurtig levering et godt produkt"
Kia Starmer
28/12/2017
Bedre end forventet
"Jeg fik bagestålet i julegave, og er allerede efter tre bagninger meget tilfreds. Pizzaerne bliver som fra en ægte pizzaovn - og de tager jo ingen tid at lave! Det bedste ved bagestålet er dog den ufatteligt gode vejledning der følger med - jeg har overhovedet ikke været i tvivl om hvordan det bedst bruges eller vedligeholdes. Og opskrifterne i det medfølgende hæfte er også virkeligt gode."
Søs Bundgaard
27/12/2017
Spændende nyt til bagværk.
"Fin og hurtig levering. Vi er gået i gang med de første øvelser. Har hærdet pladen og bagt de første boller. Det virkede efter hensigten og vi glæder os til at blive fortrolige med processen og bedre og bedre til at forene dej og bagestål."
Maria Giordano Bjørklund
27/12/2017
Perfekt!
"Bagestålet blev indviet til pizzaer 2. juledag - skønt med lækre sprøde pizzaer efter flere dage med julemad. Og tak for god service og hurtigt levering. "
Lulu Grønlund
27/12/2017
skade
"Udmærket dog havde stålet en transport skade i den ene side."
Jette Andreassen
Hej Jette, det er vi kede af at høre :-(. Vi bærer naturligvis ansvaret for pakken indtil den når frem til dig :-), og skal nok finde en løsning du bliver tilfreds med :-). - Bagestålet
26/12/2017
Alt iorden
"Det var en julegave - som blev modtaget med glæde. Hjemmeside er fin og levering allerede dagen efter :)"
Lone Kristensen
26/12/2017
En bagesten er meget god, men
"En bagesten er meget god, men bagestål er bare meget bedre,jeg har bagt pizza og og koldthævede morgenboller og det er bare så vellykket"
Janna Albertsen
25/12/2017
Fantastisk produkt 👍🏻
"Jeg har kun prøvet det én gang, med det blev nogle rigtig flotte boller. Man kunne næsten stå og se dem “gro” på bagestålet 🤗. Glæder mig til næste bagning som skal være pizza 🍕. "
Britta Jakobsen
25/12/2017
Kan anbefales
"God og hurtig service "
Susanne Lindgaard
25/12/2017
Perfekt julegave
"Dette køb var en julegave, men da jeg selv har et bageståls ved jeg det bliver til 5 stjerner"
Casper Larsen
25/12/2017
Kan varmt anbefales.
"Produktet var som beskrevet, og blev hurtigt leveret. Blev brugt som Julegave, som vakte stor glæde God Jul."
Britta Mortensen
23/12/2017
Så køb jer dog et bagestål!!
"Virker fortrinligt, giver et fantastisk godt hævet og velbagt brød. Nyder at bage på det. Mvh Finn"
Finn Pedersen
23/12/2017
Blandet oplevelse
"Pladen er uden tvivl ganske fin, og virker helt efter hensigten, tilbehøret der kan købes med i pakken er dog en gang skrammel . "
Jakob Klejtrup
Hej Jakob - Jeg er da ked af at du synes vores tilbehør er noget "skrammel", da vi har gjort os stor umage med at lave noget udstyr der holder, og vi generelt får stor ros, ikke mindst for kombispaderne, som mange kalder "uundværlige". Hvis du ikke har brugt tilbehøreret, udvider jeg gerne den normale 30 dages gratis returret, så du kan få differencen mellem bagepakken og bagestålet refunderet :-). - Bagestålet
23/12/2017
Yderst tilfreds
"Hurtig levering og evig sprøde pizzaer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Christina Kamstrup
23/12/2017
Fuldt ud tilfreds
"Da det er en julegave er det endnu ikke taget i brug, men vi glæder os til at prøve det af. Hurtig ekspeditionstid"
Henny Posselt
23/12/2017
Perfekt service.
"Rigtigt fin vejledning gennem hjemmeside og modtog pakken lynhurtigt. Bagestålet er lækkert og i god kvalitet. Rigtigt fint sted at handle. 👍"
Mikkel Visby